Over ons / Contact

Core Focus Imaging is dat deel van Core Focus Photography gericht op de verkoop van werken gemaakt door Core Focus Photography.

Op deze pagina’s vind je diverse werken georganiseerd per onderwerp. Via one webwinkel kun je een werk uitzoeken en aan je eigen wensen aanpassen zoals de maat en het gewenste materiaal. Vind je hier niet wat je zoekt, stuur ons dan een mail met je wensen en wij sturen je een offerte. Mocht je ergens vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. Enjoy the Tulip images!

Wie zijn wij?

Wij zijn Linda en Wouter van der Toorn. Wij zijn de fotografen en trotse eigenaren van Core Focus Photography en Core Focus Imaging.

Wij stoppen al onze passie en creativiteit in onze fotografie en kunnen niet wachten om meer van onze werken met je te delen. Voel je vrij om ons een mailtje te sturen, een reactie te schrijven of ons gewoonweg te vragen wat je wilt weten. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Wellicht heb je ons gezien tijdens een shoot of heb je ons ter plekke de meest bizarre creatieve oplossingen zien bedenken, we staan altijd open voor een praatje en het delen van onze ideeen met jou. Dus de eerstvolgende keer dat je ons ziet, aarzel niet en kom even een praatje maken. We beloven niet te bijten…. althans…. gewoonlijk niet 😉

Tot binnenkort!

Linda and Wouter

Contact

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via email (info@corefocusphotography.com), telefoon (+31 (0)6-40045956) of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Core Focus Photography is gevestigd op:
Granny Smithhof 10
2728 KL Zoetermeer

Telefoonnummer: +31 (0)6-40045956

KvK nummer: 50367323
Core Focus Photography is lid van DuPho (Dutch Photographers).