Piece of My Heart

Piece of My Heart is ontstaan in zo’n uniek moment dat je ineens ziet vanuit een bepaalde hoek en het ook alleen maar vanuit die hoek kunt zien. De overlappende bladeren die het hart vormen, waren alleen vanuit 1 hoek als zodanig zichtbaar. Het was echter een bijna onmogelijke hoek voor mijn camera. Nadat de bladeren de juiste vorm hadden op het beeld was het de taak om enkel datgeen te laten zien in het eindbeeld wat ik wilde laten zien. Spelen met het licht bleek een nog grotere uitdaging te zijn dan het in eerste instantie lijkt. Met een lamp alleen datgeen verlichten wat je wilt laten zien en de rest weg laten vallen in de onderbelichting was een super uitdaging. Het resultaat is wat nu Piece of My Heart is, namelijk een hartverwarmend resultaat.

Dit werk is beschikbaar in de volgende afmetingen:

Standaard:

 • 60 cm x 90 cm
  • Oplage: 18 stuks
  • Prijs: 775 Euro
  • Materiaal: HD-Metal

Groot:

 • 100 cm x 150 cm
  • Oplage: 7 stuks
  • Prijs: 1950 Euro
  • Materiaal: HD-Metal

Bestel hier

Gelimiteerde oplage

Alle werken hebben een gelimiteerde oplage. Alle werken zijn voorzien van een echtheidscertificaat welke bij aanschaf van het werk wordt meegeleverd.

Alle standaard werken hebben een gelimiteerde oplage van 18 stuks per werk. De grote werken hebben een oplage van 7 stuks per werk.

Alle werken worden uiteraard voorzien van een uniek kenmerk, een handtekening en een echtheidscertificaat waarop de plaats van de handtekening en het unieke nummer worden aangegeven.

HD Metal

Alle werken van The Art of Tulips zijn geprint op Chromalux HD-Metal. De HD in de naam staat voor High Definition. Chromalux is marktleider op het gebied van materialen voor sublimatie-prints.

Het gebruikte materiaal bestaat uit een aluminium basis, de plaat, welke is voorzien van een speciale coating. Gebruikmakend van dye-sublimatie techniek wordt de afbeelding, onder hoge druk en bij een temperatuur van ongeveer 200 graden, overgebracht in het oppervlak van de plaat. De afbeelding wordt dus in de toplaag van de plaat aangebracht en er niet op gedrukt. Hierdoor is een print op HD-Metal zeer duurzaam, heeft het een hoge krasbestendigheid en is ook nog eens vochtwerend.

Het werk kan eenvoudig worden gereinigd met een droge microvezeldoek, een sopje en zelfs met glasreiniger. Doordat het materiaal vochtwerend is, kan het bijvoorbeeld ook buiten in een tuinkamer worden gebruikt.