Live demonstratie GalerieKunst2001

Zondag 29 januari kunnen mensen mij alle vragen stellen die ze hebben over de fotowerken. Ik ga wat vertellen over hoe mijn werken tot stand komen en dat wil ik graag ondersteunen met een daadwerkelijke live demonstratie. Het enige is dat een bos bloemen wel heel anders is dan hetgeen ik normaal gesproken doe met de tulpen in Keukenhof, maar ik denk zeker dat het een goed beeld kan geven van hetgeen ik doe om tot mijn eindresultaat te komen.
Het idee is om een bos bloemen in een vaas op een sokkel te zetten en mijn camera op een statief, net zoals ik in Keukenhof zou doen en dan vanuit de hand de flitser te bedienen.
Men kan in ieder geval zien wat ik doe, waar ik op let, en wat het proces is.
En iedereen mag gewoon alles vragen. 🙂

U bent van harte uitgenodigd, vanaf ongeveer 13:30 uur. Tot zondag!

Het adres:

GalerieKunst2001
Snelliuslaan 35
1171 CZ  Badhoevedorp
Geopend vrijdag t/m zondag van 13:00 – 16:00 uur