Birth of The Phoenix

Ook deze legendarische vogel die oprijst uit zijn eigen as is ooit een keer geboren. In de knop van deze opengaande tulp zagen we de kleine phoenix die zich nog geheel moet ontvouwen en zich zal ontpoppen tot de grote majestueuse vogel die hij ooit zal worden. En de kleur dan? Ik denk niet dat er iemand is die weet welke kleuren de phoenix echt heeft. Geen idee waar je naar kijkt? Geen probleem, geniet van het bijzondere beeld dat deze tulp te bieden heeft.

Dit werk is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

Standaard:

 • 60 cm x 60 cm
  • Oplage: 20 stuks
  • Prijs: 495 Euro
  • Materiaal: HD-Metal
 • 80 cm x 80 cm
  • Oplage: 20 stuks
  • Prijs: 895 Euro
  • Materiaal: HD-Metal

Groot:

 • 100 cm x 100 cm
  • Oplage: 10 stuks
  • Prijs: 1850 Euro
  • Materiaal: HD-Metal
Bestel hier

Gelimiteerde oplage

Alle werken hebben een gelimiteerde oplage. Alle werken zijn voorzien van een echtheidscertificaat welke bij aanschaf van het werk wordt meegeleverd.

Alle standaard werken hebben een gelimiteerde oplage van 18 stuks per werk. De grote werken hebben een oplage van 7 stuks per werk.

Alle werken worden uiteraard voorzien van een uniek kenmerk, een handtekening en een echtheidscertificaat waarop de plaats van de handtekening en het unieke nummer worden aangegeven.

HD Metal

Alle werken van The Art of Tulips zijn geprint op Chromalux HD-Metal. De HD in de naam staat voor High Definition. Chromalux is marktleider op het gebied van materialen voor sublimatie-prints.

Het gebruikte materiaal bestaat uit een aluminium basis, de plaat, welke is voorzien van een speciale coating. Gebruikmakend van dye-sublimatie techniek wordt de afbeelding, onder hoge druk en bij een temperatuur van ongeveer 200 graden, overgebracht in het oppervlak van de plaat. De afbeelding wordt dus in de toplaag van de plaat aangebracht en er niet op gedrukt. Hierdoor is een print op HD-Metal zeer duurzaam, heeft het een hoge krasbestendigheid en is ook nog eens vochtwerend.

Het werk kan eenvoudig worden gereinigd met een droge microvezeldoek, een sopje en zelfs met glasreiniger. Doordat het materiaal vochtwerend is, kan het bijvoorbeeld ook buiten in een tuinkamer worden gebruikt.